PALAA REFERENSSEIHIN

Celsa Steel Servicellä arvos­tetaan ideointi­kykyä

Celsa Steel Service Oy on Suomen johtava betoniterästuotteiden jatkojalostaja ja jakelija. Käytännössä yritys ostaa romurautaa, joka sulatetaan ja siitä tehdään betoniterästä. Osa teräksestä myydään sellaisenaan eteenpäin ja osa jatkojalostetaan esimerkiksi teräsverkoiksi. Celsa Steel Service palvelee asiakkaitaan myös asiakkaiden prosessien kehitykseen keskittyvän muuntosuunnittelun keinoin.
 
Celsa Steel Services elementtiteollisuuden tarvikemyynnistä vastaava tuotepäällikkö Mika Hurtig kertoo Celsan teräksen olevan hyvin ympäristöystävällistä, sillä siinä on maailman pienin hiilijalanjälki teräksessä.
 
Vuonna 2017 asiakkailta saadun palautteen perusteella yritykseltä toivottiin rengasvälikkeitä, johon Celsalla ei ollut vielä ratkaisua olemassa. Tällöin alkoi myös sopimusvalmistajan etsiminen. Celsa Steel Service kävi läpi useita vaihtoehtoja, ja lopulta Wiitta valittiin yhteistyökumppaniksi.
 
– Wiitta teki vaikutuksen sillä, että he syventyivät asiakkaan tarpeisiin ja pyrkivät samaistumaan asiakkaan tilanteeseen. He toivat pöytään omia ideoita alusta lähtien, josta syntyi aidon yhteistyön tuntuma, Hurtig kertoo.
 
Celsalla pidettiin myös siitä, että Wiitan puolesta lähdettiin kyseenalaistamaan tiettyjä prosesseja. Kehityskohteita on löytynyt yllättävistäkin paikoista.
 
– He paneutuivat moniin urautuneisiin toimintatapoihin, kuten pakkaamiseen. Wiitta löysi lopulta sellaisen paketointiratkaisun, joka hyödytti kaikkia osapuolia loppuasiakasta myöden.

Luottamus luo synergiaa

Reilun kahden vuoden aikana yhteistyö on syventynyt ja toimijoiden välille on syntynyt luottamusta, joka helpottaa tekemistä entisestään. Näin myös projektien haasteet on pystytty hoitamaan tehokkaasti.
 
– Kaikki ei pitkissä projekteissa suju kuin elokuvissa, mutta haasteista on aina otettu reippaasti koppi ja asiat on saatu hoidettua kuntoon. Pidän tärkeänä sitä, että meitä asiakkaana on kuunneltu ja tarpeemme huomioitu. Tämän huomaa hyvin, jos käymme Wiitan kanssa keskusteluja hieman pidemmän tauon jälkeen: viimeksi esittämämme asiat ovat yhä mukana keskustelussa, ja niille on jo usein olemassa ratkaisuehdotuksia
 
Celsan puolesta hyvä yhteistyö saa jatkua myös vastaisuudessa. Ajan saatossa on määrä kehittää myös yhä syvempään yhteistyöhön tähtääviä ratkaisuja.
 
– Mitä enemmän opimme toistemme prosesseista, sitä enemmän syntyy synergiaa.
 
Entä suosittelisiko Hurtig Wiittaa yhteistyökumppanina?
 
– Yhdellä sanalla: ehdottomasti!
 
Celsa Steel Service Oy on Suomen suurin betoniterästen jatkojalostaja ja jakelija. Sen juuret ulottuvat aina 1800 –luvun loppupuolelle asti.
 
Tutustu Celsa Steel Serviceen tarkemmin tästä!

Wiitta

Mihin teidän yrityk­senne kaipaa ideointi­apua?

wiitta

Wille Viittanen

040 581 8958
wille.viittanen@wiitta.fi
 
Ota yhteys Willeen, niin katsotaan yhdessä.