PALAA REFERENSSEIHIN

Enemmän kuin ruisku­valua

Nestor Cables Oy on suomalainen yhtiö, joka toteuttaa käytännössä testattuja tietoliikennekaapeleita ja asennusratkaisuja pohjoisen vaativiin olosuhteisiin:
 
Yrityksen palveluvalikoimaan lukeutuvat valokuituverkot erilaisiin kohteisiin, kuten kaupunkeihin, taajamiin, ja erilaisiin kiinteistöihin. Yrityksen valikoimasta löytyy valokuitu- ja kuparikaapelit monenlaisiin tarpeisiin sekä NesCon-tuoteperhe, joka sisältää tarvikkeet ja työkalut valokuituverkkoihin.
 
Yrityksen omista tuotteista ja tuotantokoneistosta vastaava, Nestor Cablesin tekninen johtaja Aki Eklund kertoo Nestor Cablesin ja Wiitan yhteistyön alkaneen noin viisi vuotta sitten.
 
– Wiitta tekee meille NesCon tuoteperheen muovikoteloita ja muita niihin liittyviä tuotteita.
 
Eklund painottaa, että Wiitta on Nestror Cablesille kuitenkin enemmän kuin pelkkä alihankkija.
 
– Toteutamme yhdessä uusia kehitysprojekteja. Käymme Wiitan kanssa keskustelua usein jo projektin alkuvaiheessa, ja luotamme heidän ammattitaitoonsa ruiskuvalussa ja muottiteknologiassa.
 
Eklund pitää tärkeänä, että Wiitta ei pelkästään toteuta haluttuja toimenpiteitä, vaan antaa myös omaa osaamistaan projekteihin.
 
– Tietyissä tapauksissa Wiitta on antanut oman panoksensa tuotteisiimme, jonka pohjalta tuotetta on pystytty kehittämään entistä paremmaksi. He eivät vain toteuta meidän kuvan mukaan toiveitamme, vaan osallistuvat myös käytännössä suunnittelutyöhön.
 
Vuosien aikana yhteistyö on Eklundin mukaan tiivistynyt.
 
– Uusien tuotteiden myötä yhteinen tekeminen on entisestään kehittynyt. Nykyään aina kun meille tulee uusia tuotteita, keskustelemme Wiitan kanssa heidän mahdollisesta panoksesta projektiin. Olemme ostaneet Wiitalta myös tuotesuunnittelupalvelua tietyissä tuotekehityksen osa-alueissa, liittyen nimenomaan ruiskuvaluprosessiin.

Tehdään mitä luvataan

Eklundin Wiitan panos projekteissa on ollut merkittävää, eikä suuria haasteita ei ole noussut esiin.
 
– Wiitta on aina tehnyt sen, minkä he ovat luvanneet. Yhdessä olemme hakeneet kustannustehokkainta ratkaisua niin muottiteknologian kuin varsinaisen muovituotteen osalta.
 
Näin ollen jatkoa on luvassa.
 
– Näkisin, että teemme yhteistyötä myös jatkossa. Meillä on nytkin yksi projekti menossa, joka valmistuessaan tulee lisäämään Nestor Cablesin ja Wiitan yhteistyötä.
 
Eklund suosittelee Wiittaa yhteistyökumppanina.
 
– Ammattitaito ja tekemisen tehokkuus ovat keskiössä. Jos eteen tulee ruiskuvalutarpeita, kannattaa olla yhteydessä Wiittaan.
 

Nestor Cables  – Parempien yhteyksien puolesta

Nestor Cables on osana luomassa parempia yhteyksiä maailmaan. Valmistamme tietoliikennekaapeleita ja muita tietoverkon osia sekä tarjoamme asiakkaillemme valmiita verkkoratkaisuja erilaisiin kohteisiin.
 
Nestorin tuotteet ovat osa tulevaisuuden älykkäiden kaupunkien selkärankaa ja infrastruktuuria.
 
Tutustu Nestor Cablesiin tästä!

Wiitta

Enemmän kuin ruiskuvalua?

wiitta

Wille Viittanen

040 581 8958
wille.viittanen@wiitta.fi
 
Ota yhteyttä Willeen, niin kerron lisää.