PALAA REFERENSSEIHIN

Wiitta ja Renos – Mutka­tonta yhteis­työtä

Renos Oy toimii putkistosaneeraustuotteiden jakelijana ja sujutusprojektien toteuttajana. Renoksen ratkaisuilla voidaan toteuttaa kunnallisten viemäreiden, vesijohtojen, putkisiltojen ja tierumpujen korjaukset kaivamatta nopeasti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti.

 

Kaivuutyöt aiheuttavat häiriöitä liikenteelle ja asukkaille. Maa-ainesten poiskaivu, uusien linjojen asianmukainen perustaminen ja putkilinjojen asennus kuluttavat luonnonvaroja ja heikentävät ilmanlaatua. Kaivamaton menetelmä on ympäristölle ystävällisempi ja kustannustehokkaampi tapa toteuttaa vesihuoltokohteiden uusiminen. Menetelmä on hyvin suosittu erityisesti kaupungeissa, kertoo Renos Oy:n toimitusjohtaja Sami Levänen.

Wiitta apuna käänne­kohdassa

 

Vuonna 2016 Renosin toiminnassa oli käännekohta ja yritys tarvitsi uutta toimittajaa pätkäsujutusputkille. Hetken asiaa punnittua yrityksessä päädyttiin valmistamaan omaa tuotetta. Levänen otti Wiittaan yhteyttä ja kysyi yrityksen kiinnostusta yhteistyöhön. Homma alkoi heti oikealla jalalla, kun Wiitalta saatiin apuja myös muottivalmistajien löytämiseen.

 

– Wiitan kontaktiverkostosta löytyi muottien tekijöitä ja homma saatiin nopeasti käyntiin. Valmiit tuotteet saatiin loppuasiakkaille meidän kannaltamme varsin nopeasti, noin seitsemässä kuukaudessa.
Yhteistyö onkin jatkunut siitä asti tiiviinä, ja Renoksella ollaan kokonaisvaltaisesti tyytyväisiä Wiittaan.

 

– Wiitta on joustava ja hyvä yhteistyökumppani. Jos eteen on osunut sattunut haasteita, ne on hoidettu nopeasti, ja niistä päästy taas hiukan viisaampana eteenpäin.
Leväsen mielestä myös Wiitan toimiva logistiikka on Renoksen toiminnan kannalta oleellinen.

 

– Wiitan varasto toimittaa tilatut tuotteet asiakkaillemme muutamassa päivässä. Alallamme loppuasiakkaat ovat tottuneet nopeisiin toimituksiin, joten tästä on meille suuri etu.

 

Wiitalla on Leväsen mukaan aina ollut erinomainen palvelualttius, myös poikkeustilanteissa.

 

– Yhtenä vuonna saimme tilauksen Venäjälle kesken kesälomien. Wiitalta saatiin apua nopealla aikataululla. Loppujen lopuksi molempien yritysten toimitusjohtajatkin olivat mukana pakkaus- ja lastaustoimissa.

Kotimainen perhe­yritys

Myös kotimaisuus arvotetaan Renoksella korkealle.

 

– Tuntuu hyvältä, kun yhteistyökumppani on kotimainen, Suomessa työllistävä perheyritys. Uskon, että myös asiakkaamme arvostavat sitä, että heidän investoimansa raha jää Suomeen hyödyttämään kotimaan kansantaloutta.

 

Renos on sujutus­tekniikan asiantuntija

 

Renos toimii putkistosaneeraustuotteiden jakelijana ja myös sujutusprojektien toteuttajana. Päätuotteitamme viemäreiden saneeraukseen ovat Rauliner- muotoputket, Renos PP pätkäsujutusputket sekä Renos Flexiputket kaivamattomaan pitkäsujutukseen. Painelinjoissa luotamme saksalaiseen Gerodur PE100RC-laatuun ja suuremmissa halkaisijoissa Amiblun komposiittiputkiin ja SPR:n spiraalinauhasujutukseen. Tuotteillamme voidaan ratkaista kunnallisten viemäreiden, vesijohtojen, putkisiltojen ja tierumpujen korjaukset kaivamatta nopeasti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Kaikkien tuotteidemme suunniteltu käyttöikä on vähintään 50 vuotta.

 

Tutustu Renokseen tarkemmin tästä!

Wiitta

Sehän meni putkeen!

wiitta

Wille Viittanen

040 581 8958
wille.viittanen@wiitta.fi

Jos kiinnostuit yhteistyöstä, ota yhteys Willeen.