SOPIMUS­­VALMISTA­MINEN

Olemme monipuolinen muoviosien sopimusvalmistaja sekä maailmanluokan putkiyhteiden tuottaja. Tarjoamme perustuotannon lisäksi tuotekohtaisesti tarvittavat jalostavat jälkityöt sekä lisäarvopalvelut, jolloin muovituotteen hankinta on teille vaivatonta.

MITEN VOIMME AUTTAA

Wiitta

WIITTA VALMISTAA TARVITSEMASI MUOVI- JA KUMI­TUOTTEET

Me olemme sopimusvalmistaja, joka pysyy aikataulussa, tekee laatua ja ottaa asiakkaan vaatimukset huomioon. Modernilla konekannallamme voimme toteuttaa suurimmillaan jopa 6-kiloisen muovituotteen.
­
Kauttamme onnistuvat tuote- ja muottisuunnittelu, raaka-ainevalinta sekä muotinhankinta. Voimme toteuttaa tuotteen myös valmiista 3D-malleista.
­
Tarvittaessa valmistukseen osallistuu luotettava yhteistyöketjumme.

Wiitta

SOPIMUS­VALMISTUS SUOMESSA?

Meiltä kysytään usein, miten voimme palvella globaaleja asiakkaita Suomesta. Resepti on varsin yksinkertainen: hinta, laatu ja toimitusvarmuus.
­
Useimmat tuotannontekijät ovat samoja ympäri Maailman: energian hinta, tuotantovälineet, raaka-aineet jne. Merkittävä ero syntyy puolestaan siitä, miten tehokkaasti näitä hyödynnetään. Vuosikymmenten kokemus omien tuotteiden valmistamisesta ja viennistä kansainvälisille markkinoille on opettanut meitä ja tätä osaamista jaamme auliisti myös kumppaneidemme kanssa. Usein kaupankäynnissä tuijotetaan vain hintaa, mutta me haluamme tarjota kumppaneillemme oikeasti kokonaisedullisen ratkaisun.
­
Osaava ja monitaitoinen henkilökunta on laadukkaan toiminnan ja tuotteen tärkein tekijä. Ylitämme asiakkaidemme odotukset päivittäin, voisimmeko tehdä saman teille?

ALOITA YHTEISTYÖ

LOGISTIIKKA JA VARASTOINTI? ONNISTUU.

Valmistuksen ohella tarjoamme asiakkaillemme heidän tarpeidensa mukaiset kokoonpano-, varastointi- ja logistiikkapalvelut.
­
Kun tarvitset luotettavan ja joustavan toimittajan tuotteillesi, on yhteistyökumppanisi Wiitta Oy.