SOPIMUS­­VALMISTA­MINEN

Olemme monipuolinen muoviosien sopimusvalmistaja sekä maailmanluokan putkiyhteiden tuottaja. Tarjoamme perustuotannon lisäksi tuotekohtaisesti tarvittavat jalostavat jälkityöt sekä lisäarvopalvelut, jolloin muovituotteen hankinta on teille vaivatonta.

MITEN VOIMME AUTTAA

Wiitta

WIITTA VALMISTAA TARVITSEMASI MUOVI- JA KUMI­TUOTTEET

Me olemme sopimusvalmistaja, joka pysyy aikataulussa, tekee laatua ja ottaa asiakkaan vaatimukset huomioon. Modernilla konekannallamme voimme toteuttaa suurimmillaan jopa 6-kiloisen muovituotteen.
­
Kauttamme onnistuvat tuote- ja muottisuunnittelu, raaka-ainevalinta sekä muotinhankinta. Voimme toteuttaa tuotteen myös valmiista 3D-malleista.
­
Tarvittaessa valmistukseen osallistuu luotettava yhteistyöketjumme.

Wiitta

SOPIMUS­VALMISTUS SUOMESSA?

Meiltä kysytään usein, miten voimme palvella globaaleja asiakkaita Suomesta. Resepti on varsin yksinkertainen: hinta, laatu ja toimitusvarmuus.
­
Useimmat tuotannontekijät ovat samoja ympäri Maailman: energian hinta, tuotantovälineet, raaka-aineet jne. Merkittävä ero syntyy puolestaan siitä, miten tehokkaasti näitä hyödynnetään. Vuosikymmenten kokemus omien tuotteiden valmistamisesta ja viennistä kansainvälisille markkinoille on opettanut meitä ja tätä osaamista jaamme auliisti myös kumppaneidemme kanssa. Usein kaupankäynnissä tuijotetaan vain hintaa, mutta me haluamme tarjota kumppaneillemme oikeasti kokonaisedullisen ratkaisun.
­
Osaava ja monitaitoinen henkilökunta on laadukkaan toiminnan ja tuotteen tärkein tekijä. Ylitämme asiakkaidemme odotukset päivittäin, voisimmeko tehdä saman teille?

ALOITA YHTEISTYÖ

LOGISTIIKKA JA VARASTOINTI? ONNISTUU.

Valmistuksen ohella tarjoamme asiakkaillemme heidän tarpeidensa mukaiset kokoonpano-, varastointi- ja logistiikkapalvelut.
­
Kun tarvitset luotettavan ja joustavan toimittajan tuotteillesi, on yhteistyökumppanisi Wiitta Oy.

 

Tervetuloa osastollemme!
Viemärijärjestelmä on juuri niin vahva kuin sen heikoin lenkki. Tunnetusti tukevat tuotteemme ovat turvallinen valinta pitkäikäisen viemärilinjaston rakentamiseen.

Tutustu putkiyhdevalikoimaamme nettisivuillamme. Linkki biossa. 
.
.
#putkiyhteet #viemäröinti #viemärihuolto #putkisto #viemärijärjestelmä #valmistettusuomessa #avainlipputuote
Alihankintamessut 2023 ja pinkin paluu 🙌
Nähdään kuukauden päästä osastolla E1000!

Mukana menossa #wiittaoy #ritmacon #enekos #ferroplan #hiomapojat #brightplus #materflow #rondel
Muistattehan, että meiltä näitä saa - nopeasti ja näppärästi Heinolan Hevossaaresta!
.
.
.
.
#putkiyhteet #putkisto #viemäriputket  #viemäristö #viemäröinti #rakentaminen #remontointi  #kotimainen #avainlipputuote #valmistettusuomessa
Se olisi se hetki, kun koneet hiljenevät ja Wiitan Welhot lähtevät kesälomalle 🧙‍♂️

Varaston welho tuttuun tapaan tekee tehtaalla taikojaan myös loman aikana, joten varastossa valmiina olevia tuotteita toimitamme normaalisti tarvittaessa. 

Leppoisia kesähetkiä asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja kaikille meidän welhoiluja seuraaville ☀
.
.
#wiittacom #muovituotevalmistaja #kesäloma #lomallelomps
Wiitan putkiyhteiden pakkauksissa täyttöaste on maksimoitu ja pakkaukset ovat moduulimitoitettuja. Näin kuljetuskapasiteettia tarvitaan mahdollisimman vähän 💡
.
.
.
#wastuuttomuuswiitalla #pakkaus #putkiyhteet #putkisto #viemäristö #kotimainen #valmistettusuomessa #avainlipputuote
Tänään on hulinaa! Heinolan kasiluokkalaiset kiertävät paikallisia yrityksiä ja yhtenä kohteena on meidän tehdas täällä Hevossaaressa. 

Tämä on oiva tilaisuus kertoa muoviteollisuuden työpaikoista, sivistää muovimateriaaleista sekä esitellä toimintaamme. 

#kasiluokat #koululoppuu #kesäalkaa #tulevaisuuttarakentamassa
Onnea äidit 🌹
#vappu #suomalaisentyönpäivä #kevät
Wiitta putkiyhteet valmistetaan kestämään ne äärimmäisetkin sääolosuhteet! 
.
.
#valmistettusuomessa #avainlipputuote #wiittaoy #putkiyhteet #viemäröinti #putkisto #viemäristö #kotimainen #wittaweloveplastics #remontti