KONTRAKTS­TILLVERK­NING

Vi är en mångsidig kontraktstillverkare av plastdelar och tillverkare av rördelar i världsklass. Förutom basproduktion erbjuder vi produktspecifik efterbearbetning och mervärdestjänster som underlättar dina inköp av plastprodukter.

HUR KAN VI HJÄLPA TILL?

Wiitta

WIITTA TILLVERKAR DE PLAST- OCH GUMMI­PRODUKTER DU BEHÖVER

Vi är en kontraktstillverkare som håller tidtabellen, tillverkar kvalitetsprodukter och tar hänsyn till kundernas krav. Med vår moderna maskinpark kan vi producera plastprodukter på upp till 6 kg.
­
 

Vi hjälper till med produkt- och formdesign, råvaruval och formanskaffning. Vi kan också tillverka produkter från färdiga 3D-modeller.
­
 

Vid behov medverkar vår pålitliga samarbetskedja i tillverkningen.

Wiitta

KONTRAKTS­TILLVERKNING I FINLAND?

Vi får ofta frågan om hur vi som finländskt företag har skaffat oss en global kundkrets. Receptet är mycket enkelt: pris, kvalitet och leveranssäkerhet.
­
 

De flesta produktionsfaktorer är desamma över hela världen: energipris, produktionsmedel, råvaror osv. Den stora skillnaden är hur effektivt de utnyttjas.
Decennier av erfarenhet av tillverkning och export av våra egna produkter på internationella marknader gett oss lärdomar som vi gärna delar med oss av till våra samarbetspartner. Inom handeln tittar man ofta bara på priset, men vi vill erbjuda våra partner en totalekonomiskt fördelaktig lösning.
­
 

Kompetent och mångkunnig personal är den viktigaste faktorn för verksamhet och produkter av högsta klass. Vi överträffar våra kunders förväntningar varje dag – skulle vi kunna göra det även för dig?

BÖRJA SAMARBETA

LOGISTIK OCH LAGRING? JAVISST.

Förutom tillverkning erbjuder vi våra kunder monterings-, lager- och logistiktjänster efter deras behov.
­ 
När du behöver en pålitlig och flexibel leverantör för dina produkter är Wiitta Oy din partner.