RÖRANS­LUTNINGAR

Avloppsrör och tillhörande komponenter tillverkas i enlighet med de europeiska standarderna EN 1451-1 och EN 1852-1. Vi använder enbart förstklassig polypropen som råvara för anslutningarna. Vi samarbetar med Europas ledande råvarutillverkare, så vi kan erbjuda våra kunder garanterat högklassiga produkter.

FRÅGA MER OM RÖR.

Wiitta

I HEINOLA TILLVERKAS VÄRLDENS BÄSTA RÖR

Avloppsrör och tillhörande komponenter tillverkas i enlighet med de europeiska standarderna EN 1451-1 och EN 1852-1. Vi använder enbart förstklassig polypropen som råvara för anslutningarna. Vi samarbetar med Europas ledande råvarutillverkare, så vi kan erbjuda våra kunder garanterat högklassiga produkter. Vi använder inga fyllmedel i våra produkter, utan deras styrka baseras på strukturen och den höghållfasta råvaran, där vi endast tillsätter lite färgämne.
­
Polypropen har mycket god kemisk beständighet, vilket gör den idealisk för avloppsledningar i industrianläggningar, laboratorier och bränsledistributionsställen.
­
Standardenliga produkter kan installeras i avloppssystem där avloppsrören är dimensionerade enligt samma millimetermått, även av andra material, såsom PP-MD (EN 14758, NPG/PS 102) och PVC (EN 1401, EN 1329).
­
Vårt företag har ISO 9001:2015-certifikat som bevis på att vi har ett auditerat kvalitetssystem. Dessutom har röranslutningarna certifierats på flera marknadsområden, till exempel Nordic Poly Mark i Norden och Benor i Belgien. I våra produkter framhävs flera decennier av erfarenhet och säkerhet.

Wiitta

Enkelt och vackert

Utmärkta ljudegenskaper

­
Högklassiga ljudegenskaper som standard! Vi har testat ljudnivån på våra produkter i det respekterade tyska Fraunhofer-laboratoriet. Varför betala extra för decibelavlopp när du kan få ett bra standardavlopp?
­

  • Ljudnivå i Wiittas standardsystem 14 dB (flödesvärde 2 l/s)
  • Ljudnivå i Wiittas standardsystem 17 dB (flödesvärde 4 l/s) = gott och väl under kravnivån 20 dB
  • Brandegenskaper klass B2

­

Speciella egenskaper

­

  • Wiittas produkter har kraftiga väggar och är stadiga att använda och installera.
  • Rörinföringen har en skarvfri yta som inte skär upp tätningen.
  • EPDM som tätningsmaterial har bättre temperaturbeständighet än SBR-tätningar som oftast används
  • Kan desinficeras med lågtrycksånga
  • Vid behov även med oljebeständiga nitriltätningar för avloppsrör och -anslutningar.

BEVISAT UTMÄRKT

Vi tillverkar avloppsanslutningar på vår egen produktionsanläggning i Heinola.
Vi får regelbundet besök av externa certifieringsorgan som övervakar våra dokumenterade rutiner samt kvaliteten, vilket har gjort det möjligt för oss att ansöka om typgodkännanden i olika länder. Du hittar mer detaljerad information om våra produkter på Materialbank-sidan.
­

Kategoriskt nej till dödutrymme

Våra förpackningsstorlekar är optimerade för att få plats med så många produkter som möjligt på en pall.
­

  • Den optimerade förpackningsstorleken är en fördel vid transport och lagring.
  • Inga onödiga transportkostnader eller koldioxidutsläpp.
Wiitta

Kolla in vår nya broschyr!

Vår nya rörkopplings broschyr har publicerats, läs mer här!

Ladda ner här