”De röda kindernas återkomst” sammanfattar kärnbudskapet i The Pulkka by Wiitta-produkterna.

 

Våra produkter främjar uppkomst av friska röda kinder och uppmuntrar till utomhusaktiviteter. Vårt uppdrag är att få ut alla barn och vuxna i pulkabacken.

 

Är du intresserad av att vara återförsäljare eller importör av The Pulkka-produkter? Vänligen kontakta sari.hokkanen@wiitta.fi / Tel.: +358 50 384 3030.

FRÅGA MER OM THE PULKKA

Wiitta
Wiitta

EN PULKKA OM DAGEN HÅLLER TRISTESSEN BORTA

Du vet inte förrän du har provat. Ett par snabba sparkar, hoppa upp och i väg.
Kyla i ögonen och munnen, rimfrost i kalufsen. Med mössan på sned. Ända ner.
Och så ett fast grepp i repet och tillbaka upp igen. Upprepa. Släng dig i väggen Play Station, nu är pulkabacken öppen.

 

The Pulkka har kommit. Igen. I sin klassiska form. Som din mamma och pappa minns den. Och deras föräldrar. Egenskaperna är desamma. Alltihop som standard. Även om de värsta våghalsarna smorde på skidvalla för att få mer fart. Tänker du också prova det? Eller har du kommit på något nytt?

 

Där var det slut på sommaren och flugorna. Farväl värmen. Snart är sjöarna frusna och marken täckt av skare. Då vill man inte stanna inomhus, för ute väntar något som inte ens sommaren kan erbjuda. Du behöver ingen entrébiljett, det räcker med en pulka under rumpan. Tyngdkraften ger farten. Och dina sparkar.

 

The Pulkka är det snabbaste sättet att glida nedför stora eller små backar. Bästa underhållningen, utan nedladdningar eller uppgraderingar. Samtidigt laddar du även batterierna. Både dina egna och hela familjens. Så stoppa termosen i ryggsäcken och i åk väg. Välkommen fart och fläkt. Välkommen röda kinder.