“Punaisten poskien paluu.” kiteyttää The Pulkka by Wiitta-tuotteiden ydinsanoman.

Tuotteemme edesauttavat terveiden punaisten poskien syntymistä, sekä kannustavat liikkumaan ulkona. Missiomme on saada kaikki lapset ja aikuiset pulkkamäkeen.

 

Oletko kiinnostunut The Pulkka -tuotteiden jälleenmyynnistä? Ole yhteydessä: Sari.Hokkanen@wiitta.fi / p. 050 3843030

KYSY LISÄÄ THE PULKASTA

Wiitta
Wiitta

PULKKA PÄIVÄSSÄ PITÄÄ TYLSYYDEN LOITOLLA

Ei sitä voi tietää, ennen kuin sen on kokenut. Pari napakkaa potkua ja hyppy kyytiin. Pakkasta silmiin ja suuhun, hippusen kuuraa kuontaloon. Pipo vinossa perille. Alas asti. Ja sitten taas narusta kiinni ja pinkominen takaisin. Toisto. Vapise pleikkari, Linnanmäki on kiinni, mutta pulkkamäki auki.

 

The Pulkka on saapunut. Taas. Siinä klassisessa muodossaan. Sellaisena kuin äitisi ja isäsi sen muistavat. Ja isovanhemmat. Ominaisuudet ovat samat. Kaikki vakiona. Joskin innokkaimmat vilpertit lähtivät virittämään lisää vauhtia suksirasvan kanssa. Meinaatko kokeilla samaa? Vai keksitkö jotain uutta?

 

Sinne meni kesä ja kärpäset. Hyvästi helle. Kohta on järvet jäässä ja maan peittää hanki. Silloin ei parane jäädä sisälle, sillä ulkona on jotakin, jota ei vaikkapa kesä osaa tarjota. Pääsylippua et tarvitse, pulkka riittää pyllyn alle. Vauhdin tarjoaa painovoima. Ja ne napakat potkusi.

 

The Pulkka on nopein tapa liukua pitkin suurta tai pientä rinnettä. Parasta Viihdettä ilman tarvetta ladata tai päivittää. Siinä sitten latautuu ne omatkin akut. Täyteen määräänsä koko perheellä. Siispä termospullo reppuun ja liikkeelle. Tervetuloa vauhti. Tervetuloa punaiset posket!